Om os

Vil du vide mere om Pinot Box'en og historien bag? Så kan du læse med herunder.

Mit navn er Troels, og jeg er indehaver af Pinot Box’en. Her har jeg fornøjelsen af at besidde de fleste roller: Lagermand, pakkemand, SoMe manager, indkøber, osv.

Men jeg benytter mig også af mit netværk i branchen, når der skal udvælges og smages på vine til Pinot Box’en. Det er nemlig en intens og tidskrævende opgave, der både kræver kendskab, koncentration og spytspande.
Vi ligger os i selen for at I medlemmer hver måned modtager 2 flasker af det bedste og mest interessante Pinot Noir på markedet.

Min baggrund? Jeg har efterhånden arbejdet med vin i 10 år. Flere år ved siden af mine studier i Aarhus, hvor jeg har arbejdet i forskellige vinbutikker, en vinbar og ligeledes arbejdet på en lille vingård i Piemonte.

Siden 2017 har jeg drevet min egen vinbar ”Anduma Vinbar” i Vejle.
At drive mit eget vinfirma og skabe et levebrød af det, har selvfølgelig kun gjort mig dygtigere og hævet mit kendskab til alt der hedder vin. Ligeledes har det sikret mig et stærkt netværk i branchen.

De fleste, der gæster Anduma af og til ved, at jeg vægter Pinot højt, og ser man på udvalget af Bourgogne, er man i hvert fald ikke i tvivl. Så det er ikke tilfældigt, at det er blevet Pinot Box’en – det er ganske enkelt min personlige favorit, og den drue jeg ved allermest om.

Ambitionen er klar. Pinot Box’en skal være landets bedste Pinot-pusher, og jeg håber, at du har lyst til at være med på rejsen.

Er du over 18 år?